Scooorpio StyLER!

-
-
/Martin I

Tack Jofama/Lindstrands för 2011!!!

Tack så mycket för för en lyckad säsong 2011!
Några gånger har ni skyddat mig ifrån skador i år. Att ni dessutom har skönaste och snyggaste utrustningen ser jag som en bonus :)

Nästa år blir det full säsong i Pro Superbike!


Pro Superbike Podiet

Länge sedan jag uppdaterade (Masen)

Ja mycket har hänt sedan jag uppdaterade sist.
Jag börjar där jag slutade…

Jag åkte till Gelleråsen och kände mig full av självförtroende men vet att jag inte gjort mina bästa resultat där på sistone (även om jag hade rookie banrekordet i några varv för några år sedan). Han inte träna på fredagen och hade inte kört där på över 1 år. Det började sådär.
Kval: Körde ut och kände att jag knappt hittade runt. Körde 1:09 och det är inte bra. Fick inte till det ordentligt, missade spår och tyckte hojen var lite orolig i chassit. Ville inte ändra någonting då jag inte har kunskap och hojen har känts grym på alla andra banor.
Kval 2: Kändes lite bättre men inte bra! Tyvärr behöver jag många varv för att komma igång riktigt ordentligt. Kvalade tillslut som 14e vilket jag var riktigt missnöjd med.

Sön Race: Det regnar rejält och jag vet att jag kan vara riktigt snabb i regn. Startar som nr 14 och om jag skall hinna upp i täten gäller det att vara med i starten. Bestämmer mig för att jag skall stå högt upp på pallen!
Lamporna tänds och släcks ganska omgående. Kommer iväg bra i starten men ser knappt någonting pga allt vatten ifrån cyklarna framför. Tar ca 2 st i starten. In i första böjen bestämmer jag mig för att bromsa SENT! Problemet när man startar så långt bak är att det är flera cyklar framför sig och det är inte bara jag som vill först in i kurvan… Jag bromsar mig om flera st på innern men får helt enkelt inte plats precis innan kurvan… Blir tvungen att ta innerkurvan på gräset helt upprätt…
Kommer ut och hinner svänga undan lite men kör in i sidan på en annan förare som går omkull (sorry). Hornen är framme så jag gasar fullt och glömmer fort bort det. Ligger nu ca 9a. Gasar och kör om folk till höger och vänster. Kör galet nära gränsen hela tiden. Vill inte att dom som ligger först ska få alltför stor lucka då det kommer vara svårt att ta in allt. Kommer ikapp en klunga med bla Norvald Haaland (som vann SO). Kör om alla tre på utsidan, insidan etc. Full fart framåt!!! Ligger nu som 2a när jag blir omkörd och trängd av Östbye. Tappar nästan 4 sek på detta men samlar mig igen. På 9e varvet ligger jag 3a när en förare går av in i räcket ut på rakan och skadar sig så tävlingen avbryts. Fasen också! Tydligen hade det pratats en del i högtalarna om min framfart …

Race del 2. Det blir omstart någon timme senare och då är det torrt. Vet om att jag måste chansa lite eftersom det är torrt och jag startar som 3a. Jag har ju inte farten uppe i torrt ännu på Gelleråsen. Kommer iväg bra och ligger 2 a efter första kurvan. Har inte haft råd att köpa nya däck så jag kör på Mårtenssons gamla, detta visar sig vara ett misstag… På 3e varvet så hänger jag med hyffsat ligger 5a. Bakdäcket släpper plötsligt,elakt och jag highsidar och får mig en rejäl lufttur i Ejjes. Studsar och far och är groggy som sjutton när jag tittar upp. Huvudet snurrar och det tar någon sekund innan jag inser att jag ligger mitt på banan!!! Försöker ställa mig upp men är ruggigt yr efter alla kullerbyttor… Springer ivgf av banan lite lätt mörbultad. Hojen har klarat sig bra, men min hjälm har gått sönder så jag lägger ner race 2. Som tur är klarar jag mig bra pga bra skyddsutrustning ifrån Lindstrands!!! TACK


Tack för säsongen!

Då var det slut fär denna säsong och man kan väll säga att det var en av dom sämre!!

som alla säkert hört har det hänt en del olyckor denna säsong med påföljder att tre killar har dött i motocrossen..
själv har jag vart på plats på alla dessa tävlingar så det har vart en riktigt tung säsong, har inte kunnat släppa lös nånting efter myggjakten känns det som pga av detta!!

I Finspångs sm-deltävling var jag på gång, men lyckades bryta lilltån i första finalen så blev fiasko!!

Har också gått Sm i västerås som blev inställt pga en kille dog i startkrasch..

SM tomelilla och Uddevalla blev katastrof för mig, hade alla olyckor i bakhuvudet och kunde inte släppa lös och blev såklart inga finaler för mig!! 

Missade två Elitserietävlingar när jag hade brutit lilltån...

Fick köra sista Elitserien i Alfta-edsbyn och där gick det helt okej, slutade som bäst 10:a i sista heatet...

Det var en resumê av säsongnen och som sagt har det inte vart kul att vara crossförare iår men livet går vidare och jag laddar för en mycket bättre säsong nåsta år!!

Hade super alla!! #88 Robin Hampus

Jonny English Reborn!

Nyss vart uppe i Sälen och kollat på Sverige Premiär av filmen Jonny English Reborn.
I vintras hade jag ett litet sidoprojekt och jobbade som snöskoter stuntman. Kolla in actionklippen i slutet av långfilmen.
-
-
Trailer hittar ni på http://www.imdb.com/video/imdb/vi293772313/
-
/Martin Ingvarsson

RSS 2.0