Folkesson RAcing, SM Skivarp!

I helgen gick den nästa sista deltävlingen i Svenska Mästerskapet. I första heatet gjorde grabbarna en dålig start och fick jobba sej upp genom fältet på den smala banan. När dom väl kom upp som 4:e ekipage så började de jaga för 3:e platsen men tyvärr räckte inte heatet till och de slutade 4:a.
I andra heatet var dom rejält taggade vilket märktes tydligt! En mycket bättre start. Ut som 4:a och gick upp som 3:a efter några svängar sen ökade dom bara och fick sen en lucka på 10 sek som dom höll imål!
Detta innebar en 3:e plats för dagen och dom kom på pallen vid prisudelningen!!
Glada pojkar!! Tyvärr tog dom inte in några poäng på det ekipage som ligger 3:a utan dom ligger fortfarande 4:a med en tävling som återstår i SM den 28/9 i Älvängen.
Men dom ska göra vad som kan för att slåss om 3: e platsen.

Nästa tävling blir DM-finalen den 7/9 i Slagelse. Där ligger dom 2:a med en plan att ta hem segern. Återstår att se om dom lyckas med detta....

Folkesson Racing, DM Hedeland

I helgen kördes den näst sista deltävlingen i Danska Mästerskapet, Hedeland.
Grabbarna låg i ledning inför denna tävlingen och var rejält taggade.
Tyvärr så skadade sej Stefan i starten på första heatet när han fastnade med benet i bakhjulet och fick en rejäl muskelskada. Trots detta fullföljde dom hetatet samt de två efterföljande men med blandade resultat.
2:a, 10:a samt 4:a blev dagens resultat och grabbarna trillade ner på en 2:a plats totalt.
Finalen i danska körs den 7/9 och då ska de göra allt för att återta ledningen!

RSS 2.0