Ungerska mästerskapen.

Har vart här i snart 2 veckor nu och det flyter på jättebra med allting faktis, fint väder, mycket hojåkning och allmänt kanon!
I söndags var vi till monor på första deltävlingen i Ungerska öppna mästerskapen, det var roligt men framförallt kanon med en tävling i benen innan första sm:et på ripa i mitten av april..
Tävlingen bestod av träning, tidskval och två finalheat.. tidskvalet gick rätt bra, hade tolfte tid och var klar för final. Hade ett kanonutsläpp i första start men en kille svängde in framför mig så fick släppa och var näst sist iväg, åkningen gick kanon och körde upp mig till tia i mål..
I andra heatet fick jag en bättre start men orken var borta efter åkningen i första och slutade tia även i detta heat.. Jag får vara helnöjd med första tävlingen för året..
Tyvärr så skar hojen igår när vi var och tränade men tias satt reservhojen på operationsbordet så den är körklar inför imorn..

Hare grejt!! #189 Robin Hampus


Hojåkning i Ungern!!

Tjaaooo allesammans!!

I fredags drog jag och chefsmekaniker Tias ner till Ungern för att få några timmars hojåkning i benen..
Vi åkte med bussen till trelleborg i fredagsmorron, tog färjan därifrån till Rostock i Tyskland och seen väntade 102 mils åkning i buss.. kom fram till ungern och närmare bestämt Carvar(med hundra appostrofer i namnet) på lördag kväll...

Vi började våran 2 veckor långa resa med två dagars åkning och underarmarna har nog inte vart såhär långa på ett bra tag:P

Vi började våran tripp med en dags åkning på en jordbana och idag blev det lite springning på morgonen och sen åkning på en skapligt tung sandtrack...
Imorn står det vilodag på schemat och vi skulle visst och bada och få massage, niiice:D

Är lite svårt med tillgång med internet här men ska uppdatera så ofta det går, sitter just nu i baren på ett hotell inne i stan där vi fick låna internet..

keep on rollin:D
#189 Robin Hampus

RSS 2.0