Folkesson Racing, DM Slagelse!

Krasch i Danmark!
2:a deltävlingen i Danska Mästerskapet  kördes i helgen i Slagelse och pojkarna var rejält laddade inför denna tävlingen att behålla sin 2:a placering och kanske försöka avancera högre.
Men högre makter ville annat...
På kvalheatet rök kedjan av och slog sönder både bakdrev och annat. Efter febrilt mekande blev dom klara till första heatet. Men oturen var inte över..
Efter ett par varv där dom låg 4-5 slog dom runt på över ett hopp. Christoffer slog i rygg, nacke och sträckte ljumsken. Sonnie vred knät illa och det var slutkört för dagen...
 
Efter att inte fått några poäng på denna tävlingen ligger pojkarna nu 9:a i Danska Mästerskapet..
Men skam den som ger sej! 4 deltävlingar kvar så mycket kan hända och pojkarna får nu "slicka såren" och ladda för att komma igen om 2 veckor. Då i  Danska Börkop!

Folkesson Racing Deltävling 3, SM!

Årets näst sista SM gick av stapeln i Älvängen. Ett lite mindre startfält tyvärr men för övrigt mycket bra och spännande race.
Pojkarna visade återigen att konkurenterna får se upp i starterna!
Dock var de bara med i toppen några varv i heaten men slutade på 4:e platser i båda racen.
De ligger kvar på en stabil 4:e plats med ett antal poäng ner till 5:e plats. Tyvärr har toppen rykt ifrån lite med poäng men allt kan hända på den sista deltävlingen i SM i Helsingborg den 18/8. Och om chansen ges så ska pojkarna vara framme!!
Nu är det uppehåll en helg för att sen den 16/6 köra DM i Danska Slagelse.

RSS 2.0