Skrota...

Körningen på slutet har verkligen gått bra och det lossnade mer och mer för varje dag, sen kom smällen...efter 3 dagars träning...och något oskärpt i 0,5 sekund  och la på för lite gas in i rampen och landa 1 meter för kort  och landa uppe på hyllan och studsta ner på botten av landningen. Slog i huvudet, knänna, armbågen och fick sy ett jack på 8 stygn i benet. Allt detta hände i tisdags för en vecka sedan. Läkarna sa minst två veckors vila.
men...
Kunde inte hålla mig, va och provkörde lite på banan idag...men det gick inte, benet värkte och nacken känndes paj. Så måste vila ett tag till nu. Vill upp och köra, vill känna flowet jag hade innan jag skrota. Men alla som håller på med cross vet att det är inte "om"....det handlar om "när" man kommer att vurpa.

Ni som är intresserade av Freestyle måste se Redbulls tredje X-fighters som gick i Texas nu i helgen.
http://freecaster.tv/fmx/1008427/red-bull-x-fighters-09-usa-replay

/Martin Ingvarsson


MASCUPEN

Åkte till mascupen mycket laddad och med förhoppningar!
Tyvärr blev det en serie med tävlingar som var ett ända stort fiasko för min del.. Det började i rättvik första dagen, åkningen gick ganska bra och slutade 16 i första heatet. I andra flöt det på bättre men 3 varv från mål fick jag punka, slutade inte åka utan puttrade runt och slutade 23 tror jag!

Andra dagen var det tävling i Falun, solen lyste och det var hur varmt som helst...
Finns inte så mycket att skriva om den här deltävlingen, det låste sig i huvet så körde som en kärring hela kvällen.
Två 21:a platser blev det!
Var riktigt kanon laddad inför Avesta med en bana som jag gillar, krånglet började på träningen med att bakbromsen skar ihop och slutade funka, hann inte åka ett enda varv i högt tempo.. I första heatet var jag inte alls med och det gick allmänt kass.. Andra heatet var bättre men inge vidare ändå, var nästan sist i starten men körde upp mig till 18 i mål..

Men vi tar nya tag och ska till tibro på SM och prova kvala in!
Hare grejt!! #97 Robin Hampus

Bilder från söndagsåkning

..här kommer lite bilder från söndagens hoppning.
stalefishwhip


seatgrab


barhopp


Krattning

catwalk

Onehand seatgrab
Senaste tricket i trickpåsen.

Mvh /Martin Ingvarsson


Trevlig midsommar!

...hoppas alla ni läsare har haft en bra midsommar, själv har jag firat på svenskt vis med trevligt sällskap, sill, nubbe och lite hojåka uppe på Björnkällvallen.

Gravberget 2009

Hopptränat hoj idag ute hos bodin, gick riktigt bra. Kommer ut lite bilder imorgon.

Mvh /Martin Ingvarsson


SweetspotCamp 2009

Nyss kommit hem från Nynäshamn där jag kört sweetcamp 2009. Ett riktigt bra camp med riktigt kassst väder kan man säga, regn och åter regn. Vi var ett 10 tal åkare som steppade upp under hela helgen och det var bra stämning i campet trots vädret.
Kunde inte riktigt använda mig utav hela banan pga av allt vatten men fanns mycket att åka på endå. Hoppas jag får chansen att köra på ett torrt sweetspot =). Nu blir det några dagars vila sen ut och nöta lite mer ramp.


Ett litet coolt videoklipp från helgen gjort av Joachim Cohen med häliga slomo grejer.

sweet

klicka på bilden för att öppna klippet.

Mvh /Martin Ingvarsson


KM-tävling i Malung!

I torsdagskväll kördes den tredje deltävlingen i klubbmästerskapen i Malung, det hade regnat hela dan så banan såg ut därefter..(lerigt och skitigt) Tyvärr så kom det inte så värst mycket folk till tävlingen, antaglingen pga vädret!
Men alla som va där fick uppleva en tävling med mycket lera och kladd, men också mycket kul..
För min del gick det ganska bra, tog starterna å kunde vinna båda heaten!Proffsfotografen mimmi var på plats och tog bilder på oss när vi körde:D

Robin Hampus #97


Nedre Norra Open Gävle

NNO tävlingen som gick förra helgen i gävle bjöd på fint crossväder och en bana som var perfekt. Eftersom det inte var över 30 förare anmälda i min klass så kördes 2 finaler med ihopräkning av poängen.  I första heatet gjorde jag en kass start å var ut som 20-25 nånting och började genast köra upp mig. åkningen gick kanonbra och över mållinjen var jag femma..  I andra heatet fick ja ett bättre utsläpp och var 5:a i första böj. Tempot var väldigt högt så man fick hålla i bra för att hänga med. Jag låg på femteplatsen med fyran precis framför men kunde inte riktigt hota, men när ledaren ramlade i mitten av heatet var de bara att glida förbi och jag slutade 4!! Totalt så vart det en fjärdeplats:D    

Hade bra å lev å må!!
Robin Hampus #97

Regnigt Stockholm

Har nyss vart ute på sweetspot och kollat läget inför morgondagens hoppning, såg riktigt nice ut förutom allt vädret har ställt till med, va riktigt blött men hoppas det torkar upp tills i morgon. Jag och min vapendragare Erik har hyrt in oss hos en god vän i södertälje och nyss klämt crossrullen On The Pipe 4. Är riktigt peppad inför morgondagen.
Mvh /Martin Ingvarsson

SweetspotCamp 09

Till helgen ska jag köra sweetspotCamp hos fredrik johansson nere i stockholm, är ett litet freestyle träningscamp på 2 dagar med åkare från hela sverige. Hoppas på Sol och bra åkning!

Nu i helgen hade jag två riktigt bra hoppdagar ute i vallerås på FMX:Ranchen vid daniel bodins hus, känns bra inför sweetCamp. Ser fram emot att lära känna lite nytt folk och öva upp skillsen i luften.
Mvh /Martin Ingvarsson


Blogg om Teamjofama

Förhoppningsvis kommer samtliga crossåkare som kör för STR/Jofama att dela sig av sina händelser här på bloggen så att ni kan följa våra upptåg med båda bilder och videoklipp.  Vi som åkare ska pröva uppdatera så ofta som möjligt för att få en så intressant blogg...får se hur det lyckas då =).

Mvh/ Martin Ingvarsson

RSS 2.0